Misina Természet- és Állatvédő Egyesület

Adószámunk: 18303841-1-02
Bankszámlaszámunk: 50700114-16100295

 

Oktatási formák

1. Óvodai és iskolai csoportok fogadása az állatotthonban

Előzetes bejelentkezés alapján várjuk a csoportokat  személyes helyszíni látogatásra. A program során a gyerekek megismerkedhetnek a nálunk lévő állatokkal: Busával a szürkemarhával, Hermihnával a bivallyal, Helénnel a tehénnel, Mekivel a kecskével, Manóval és Jolival a két shetlandi minipónival, Marci csacsival valamint többi állatunkkal.

Néhány lehetőség: Gyógy- és fűszernövény bemutató, őshonos magyar állatfajták bemutatója, az állatotthon megtekintése, tanösvények végigjárása, állatsimogató, kézműves foglalkozások természetes anyagok felhasználásával.

Hangulatos árnyas fák alatt kihelyezett padok és asztalok mellett lehet tízóraizni, valamint egy kisebb kialakított játszótér is a gyerekek rendelkezésére áll.

A jelentkezéseket az alábbi telefonszámon várjuk:

72/337-035

2. Kihelyezett iskolai foglalkozások

Előzetes megbeszélés alapján egy-egy állattal iskolai foglalkozásokon veszünk részt, bemutatásuk kapcsolódik az iskolai tananyaghoz.

3. Lovasoktatás

Gyereklovagoltatás egyénileg már egészen kis kortól
Időpontok: hétfő délután 14-18 óráig és szombat délelőtt 9-12 óráig
Árak: 10 perc: 300 Ft, 15 perc: 500 Ft

Bérlovaglás: osztály- illetve tereplovaglás
Árak: 30 perc: 1500 Ft, 60 perc: 3000 Ft
Információ és jelentkezés:  Bozó Maja 30/5380405

Lovas szakkör: 8- 18 éves korig
Időpontok: heti egy alkalom kedd, szerda, csütörtök, péntek délután, valamint hét végén, előzetes egyeztetés alapján. A gyerekek aktívan részt vesznek a lovak takarításában, etetésében, gondozásában.
Ár: 2500 Ft/hó Információ és jelentkezés: Bozó Maja 30/5380405


4. Nyári táborok

Nyári táborainkban a gyerekek lehetőséget kapnak arra, hogy tiszta levegőn, természet-és állatközelben töltsenek el egy hetet. Kutyás és lovas táboraink nagyon népszerűek, állandó telt házzal működnek. A lovas táborban a gyerekek lovagolnak, kézműves és szabadidős tevékenységet végeznek, valamint megismerkednek az állatotthonban élő állatokkal.

A kutyás táborban a gyerekek megtanulnak helyesen bánni a kutyákkal, tanítják őket, sétálni mennek, különböző engedelmességi is ügyességi feladatokat végeznek velük. Mindezek mellett természetesen jut idő a barkácsolásra, kirándulásra is. Saját kutyával, illetve nálunk élő kutyával is részt lehet venni a táborban. Az ötödik tábori nap egy ünnepélyes vizsgabemutatóval zárul, amikor a gyerekek és a kutyák bemutatják mindazt, amit tanultak a szép számban rendszeresen megjelenő szülőknek és érdeklődőknek.

 

 

 

 

A központ egyénileg mindenki számára előzetes bejelentkezés nélkül is szabadon látogatható minden nap 8-16 óra között

Misina Természet- és Állatvédő Egyesület webmester: NeGaMeL