Támogatnád lakóinkat? Bankszámlaszámunk: 50700114-16100295 Adószámunk: 18303841-1-02
Köszönjük, hogy Egyesületünk részére ajánlják fel adójuk 1%-át!

Idén is május 20-ig rendelkezhetünk adónk egy százalékának felajánlásáról. A kedvezményezett egy civil-közhasznú szervezet ill. egy elismert egyház lehet.

Az Önök felajánlása nagyon sokat jelent egyesületünknek, a felajánlott egy százalék a működési költségünk közel 25%-át fedezi. Állatmenhelyünk 26 éve működik, általában folyamatosan 500 állatról gondoskodunk.

Hogyan tehető meg a felajánlás? Az szja 1+1%-os felajánlásáról – függetlenül attól, hogy a 2021-es személyijövedelemadó-bevallását hogyan nyújtja be – a bevallással együtt vagy akár attól elkülönülten is rendelkezhet. Ezt megteheti online Ügyfélkapun keresztül, illetve Papíralapon postán, vagy lezárt borítékban a NAV ügyfélszolgálatain benyújtva. Határidő május 20.

Adószámunk: 18303841-1-02

FONTOS: Kérjük akkor is tegye meg a felajánlást, ha Ön adóvisszatérítésben részesült. Ebben az esetben ez az összeg nem az Ön pénzéből kerül levonásra, hanem a felajánlók arányában egy közös keretből utalja az állam a szervezetek részére.

Kérjük, segítse ezzel is a munkánkat!

A nyilatkozat itt tölthető le.

Az SZJA 1+1%-ról rendelkező nyilatkozatán dönthet úgy, hogy nevét és elérhetőségét a megjelölt civil kedvezményezettel közölje a NAV. Az adatkezelési hozzájárulás és az adatok feltüntetése a rendelkező nyilatkozaton önkéntes, nem feltétele az érvényes rendelkezésnek. Megköszönjük, ha úgy dönt, hogy maradjunk kapcsolatban! 💌

 

0 Comments

Submit a Comment

Közösségi média

Kövess minket a Facebook-on!

Tudtad?

A bankkártyás támogatások 100%-át állateledelre fordítjuk.

Támogasd te is a nálunk megszálló állatokat!
TÁMOGATÁS
close-link