Támogatnád lakóinkat? Bankszámlaszámunk: 50700114-16100295 Adószámunk: 18303841-1-02

Látogass el hozzánk

Programjaink
Lovas és kutyás

Táborok

Nyári táborainkban a gyerekek lehetőséget kapnak arra, hogy tiszta levegőn, természet-és állatközelben töltsenek el egy hetet. Kutyás és lovas táboraink nagyon népszerűek, állandó telt házzal működnek.
A lovas táborban a gyerekek lovagolnak, kézműves és szabadidős tevékenységet végeznek, valamint megismerkednek az állatotthonban élő állatokkal.
A kutyás táborban a gyerekek megtanulnak helyesen bánni a kutyákkal, tanítják őket, sétálni mennek, különböző engedelmességi is ügyességi feladatokat végeznek velük. Mindezek mellett természetesen jut idő a barkácsolásra, kirándulásra is. Saját kutyával, illetve nálunk élő kutyával is részt lehet venni a táborban. Az ötödik tábori nap egy ünnepélyes vizsgabemutatóval zárul, amikor a gyerekek és a kutyák bemutatják mindazt, amit tanultak a szép számban rendszeresen megjelenő szülőknek és érdeklődőknek.
 

Lovak

Karámkör

A lovasszakkör Karámkör néven működik tovább, az elnevezésben is utalva arra a szemléletre, hogy szeretnénk, ha a gyerekek minél jobban megismernék nemcsak a lovakat, hanem a nálunk lévő többi állatot is, különösen nagy hangsúlyt fektetve az állatok és az ember kapcsolatára.

Érdeklődők kérjük írjanak a misina@t-online.hu e-mail címre. 

Visszatérő

Rendezvényeink

Vannak olyan jól bevált rendezvényeink, melyeket népszerűségük miatt minden évben fedél alá hozunk. Közülük néhány:

  • Örökbefogadási napok
  • Állatok Világnapja októberben
  • Környezetvédelmi világnap júniusban
  • Állatközelben rendezvény
  • Állatok karácsonya decemberben
  • Madarak és Fák Napja

Ezekről Facebook oldalunkon folyamatos tájékoztást adunk, ne felejts el követni minket!

Látogatás

Csoportok fogadása

Előzetes bejelentkezés alapján várjuk a csoportokat személyes helyszíni látogatásra. A program során a gyerekek megismerkedhetnek a nálunk lévő állatokkal: Busával a szürkemarhával, Hermihnával a bivallyal, Helénnel a tehénnel, Mekivel a kecskével, Manóval és Jolival a két shetlandi minipónival, Marci csacsival, valamint többi állatunkkal.
Néhány lehetőség: gyógy- és fűszernövény bemutató, őshonos magyar állatfajták bemutatója, az állatotthon megtekintése, tanösvények végigjárása, állatsimogató, kézműves foglalkozások természetes anyagok felhasználásával.
Hangulatos árnyas fák alatt kihelyezett padok és asztalok mellett lehet tízóraizni, valamint egy kisebb kialakított játszótér is a gyerekek rendelkezésére áll.

A jelentkezéseket az alábbi telefonszámon várjuk: 72/337-035

Közösségi média

Kövess minket a Facebook-on!

Tudtad?

A bankkártyás támogatások 100%-át állateledelre fordítjuk.

Támogasd te is a nálunk megszálló állatokat!
TÁMOGATÁS
close-link